"Om je evenwicht te bewaren moet je blijven bewegen."

Welkom op de website van ToMoveYou!

Bij ToMoveYou kun je verantwoord en ontspannen gaan hardlopen onder deskundige begeleiding van een ervaren runningtherapeut. Of je nu sportief of minder sportief bent aangelegd, runningtherapie is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en je beter te gaan voelen.

Gezondheid en Welbevinden

ToMoveYou richt zich op well-being; op een goede gezondheid en welbevinden van mensen. Soms is het evenwicht verstoord tussen fysiek, mentaal en emotioneel welzijn, inspanning en ontspanning of werk en privé. ToMoveYou helpt je met runningtherapie om in balans en in beweging te komen, te herstellen of een gewenst doel te bereiken. Runningtherapie geeft je motivatie, inspiratie en kracht!

Lopen onder begeleiding

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van een rustige duurloop onder begeleiding van een runningtherapeut als aanvullende behandelvorm voor mensen met psychische klachten. Van buitenaf bekeken kan runningtherapie lijken op een reguliere hardlooptraining, maar runningtherapie kan worden gezien als een fase tussen niet sporten/bewegen enerzijds, en deelname aan reguliere sport-/beweegactiviteiten anderzijds.

Verantwoord en ontspannen

Bij ToMoveYou kun je verantwoord en ontspannen gaan hardlopen onder deskundige begeleiding van een ervaren runningtherapeut. Of je nu sportief of minder sportief bent aangelegd, runningtherapie is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en je beter te gaan voelen.

ToMoveYou

KvK nummer: 63359693

Algemene voorwaarden

© Copyright 2015 To Move You | Alle Rechten Voorbehouden

Inschrijving Hardloop-trainingen

Schrijf je hieronder in voor de hardloop-trainingen in aanloop van het MEER-Run evenement. De kosten voor de trainingen bedragen € 40,00. Wil je meer weten over de MEER-Run klik dan hier.