Over TMY

profielMama

Mijn naam is Anneke Koops.

Bijna mijn hele leven heb ik aan sport gedaan. Vooral buiten sporten en bewegen vind ik heerlijk.
Hardlopen is mijn sportieve passie. Wanneer ik heb gelopen voel ik me fijn en voldaan. Tijdens het lopen verdwijnen dagelijkse beslommeringen en gedachten uit mijn hoofd.

In mei 2015 startte ik ToMoveYou Runningtherapie.

Mijn ervaring als sporter en mijn werkervaring in het begeleiden en coachen van (jong-) volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg combineer ik in het geven van Runningtherapie.
Ik ben HBO opgeleid Verpleegkundige en heb mij sindsdien verder ontwikkeld door het volgen van cursussen en opleidingen op verschillende gebieden. Zoals leefstijl coach, individuele rehabilitatie, verslaving, interdisciplinaire samenwerking en motiverende gespreksvoering.
De cursus Runningtherapie heb ik gevolgd bij fysiotherapeut Simon van Woerkom, psychiater Bram Bakker en inspanningsfysioloog Ivo Spanjersberg. Ik sta geregistreerd bij Stichting Runningtherapie Nederland.

Ook geef ik gastcolleges aan studenten van SGM aan de Hanzehogeschool Groningen.

Ik vind Runningtherapie een prachtige aanvullende behandelvorm bij specifieke, stress gerelateerde klachten. Het helpt om lichaam en geest (weer) in balans te brengen.

MEER-Run

In 2016 organiseerde ToMoveYou voor het eerst het loopevenement MEER-Run.
Op 19 mei 2017 vond de tweede editie plaats, dit keer in samenwerking met Bureau Meerstad.
Het was een gezellig en succesvol evenement waarop we veel positieve reacties van zowel deelnemers als publiek kregen.
Foto’s van de MEER-Run zijn te vinden op de Facebook-pagina MEER-Run.

logo_running_ztekst2

Mijn motto is:

“Om je evenwicht te bewaren, moet je blijven bewegen.”

 

Inschrijving Hardloop-trainingen

Schrijf je hieronder in voor de hardloop-trainingen in aanloop van het MEER-Run evenement. De kosten voor de trainingen bedragen € 40,00. Wil je meer weten over de MEER-Run klik dan hier.