Leefstijlcoach

Leefstijlcoach, mentaal coachen, vitaliteit

Leefstijlcoach houdt in dat je gecoacht wordt op levensgebieden. Met als doel meer levensgeluk te ervaren op alle vlakken van je leven en je vitaliteit te vergroten. In plaats van het geven van adviezen, ondersteun en begeleid ik je bij het zoeken naar je eigen drijfveren. De antwoorden op je vragen heb je in je, alleen lukt het niet altijd zelf deze antwoorden te vinden. Door gebruik te maken van verschillende tools, oefeningen en technieken help ik je naar deze antwoorden. Leefstijl en mentaal coachen is gericht op de toekomst. De ervaring leert dat o.a. gezonde voeding, rust, frisse lucht en beweging zeer helpend zijn om te komen tot herstel, vergroten van je welbevinden, levensgeluk en vitaliteit. In mijn praktijk en in mijn manier van coachen zijn dit belangrijke elementen. Door de juiste begeleiding en het vinden van antwoorden op je vragen wordt je veerkracht vergroot, ervaar je meer rust, meer levensgeluk en zul je je vitaler voelen.

Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende zaken zoals; het vergroten van je zelfvertrouwen, omgaan met (werk)stress, burn-out of depressieve klachten. Voor slaap-coaching, gewichtsbeheersing, gezonde voeding en om (weer) in beweging te komen.

Wat kun je verwachten tijdens de sessies?

Ik help je jouw doel concreet te maken en binnen enkele sessies (over het algemeen binnen tien sessies) je doel te bereiken. De sessies kunnen best intensief en confronterend zijn. Voor het eerste gesprek vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen zodat we een goed beeld krijgen van je situatie en een plan van aanpak kunnen maken.

De sessies duren 1 tot 1,5 uur per keer. De kosten hiervoor zijn € 80/uur incl. 21% BTW.
Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij niet of te laat afzeggen, worden de kosten van de sessie (voor 1 uur) doorberekend. 
Ik ben gediplomeerd leefstijlcoach en runningtherapeut.
https://www.blcn.nl/ de beroepsvereniging van leefstijlcoaches (BLCN) en Runningtherapie Nederland.

Vergoeding zorgverzekeraar
De behandelingen worden helaas (nog) niet altijd vergoed door zorgverzekeraars. Er zijn wel uitzonderingen bij bepaalde zorgverzekeraars.
Neem, om het zeker te weten, vooraf even contact op met jouw zorgverzekeraar.

ToMoveYou

KvK nummer: 63359693
Mail: info@tomoveyou.nl
Tel: 0611243212

Algemene voorwaarden

Meld je aan voor een Intake

Dank voor je interesse in leefstijl coaching van TOMOVEYOU . 

© copyright ToMoveYou 2019  |  All rights reserved

Inschrijving Hardloop-trainingen

Schrijf je hieronder in voor de hardloop-trainingen in aanloop van het MEER-Run evenement. De kosten voor de trainingen bedragen € 40,00. Wil je meer weten over de MEER-Run klik dan hier.