Leefstijl Coaching

In het dagelijks leven zelf betere keuzes te maken, daar draait het om bij leefstijlcoaching. We richten ons samen op de belangrijke pijlers: voeding, beweging, zingeving, stress, ontspanning en slaap. Als coach vertel ik je niet wat je moet doen, maar ga ik samen met jou op zoek naar wat jij kunt en wilt doen en veranderen op allerlei vlakken van leefstijl. We gaan op zoek naar jouw motivatie en werken stap voor stap naar blijvende gedragsverandering. Ik maak geen dieet voor je of een fitnessschema, maar haalbare kleine stappen waarmee je uiteindelijk zelf de gezonde keuzes maakt. Met een duurzaam en gezond leven tot gevolg.

Je kunt hierbij denken aan dagindeling, balans tussen inspanning en ontspanning, stap voor stap naar een gezond voedingspatroon, meer beweging toepassen in dagelijks leven en nog veel meer. Ik streef ernaar jou vertrouwen te geven in het zelf naar je doel werken en regie over je dag en leven te krijgen.

Wat kun je verwachten?

Ik help je jouw doel concreet te maken en binnen enkele sessies (over het algemeen binnen tien sessies) je doel te bereiken. De sessies kunnen best intensief en confronterend zijn. Voor het eerste gesprek vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen zodat we een goed beeld krijgen van je situatie en een plan van aanpak kunnen maken.

Runningtherapie of wandelcoaching kan worden ingezet als onderdeel van een leefstijl traject.

Beweging is een belangrijk bij het verkrijgen van een gezonde leefstijl. Mijn kennis en vaardigheden als runningtherapeut/wandelcoach zijn dan ook goed inzetbaar bij het leefstijl traject.

Biofeedbacktraining; hartcoherentie/emotieregulatie, kan onderdeel zijn van een leefstijltraject.

Veerkracht vergroten is een belangrijk bij het verkrijgen van een gezonde leefstijl. Mijn kennis en vaardigheden als Heartmath zorgprofessional met gebruik van professionele biofeedback apparatuur zijn dan ook goed inzetbaar bij het leefstijl traject.

De sessies duren 1 tot 1,5 uur per keer. De kosten hiervoor zijn € 80/uur incl. 21% BTW. Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij niet of te laat afzeggen, worden de kosten van de sessie (voor 1 uur) doorberekend.

Vergoeding zorgverzekeraar
De behandelingen worden helaas (nog) niet altijd vergoed door zorgverzekeraars. Er zijn wel uitzonderingen bij bepaalde zorgverzekeraars. Neem, om het zeker te weten, vooraf even contact op met jouw zorgverzekeraar.

ToMoveYou

Kvk nummer: 63359693
E-Mail: info@tomoveyou.nl
Tel: 0611243212

Wij gebruiken Cookies

Accepteer deze koekjes om de website zo goed mogelijk te gebruiken en navigeren.