Anneke Koops-Kruijer

Leefstijlcoach & Runningtherapeut

Biografie TMY
Sporten doe ik al mijn hele leven. Vooral buiten sporten en bewegen vind ik heerlijk. Hardlopen, trailen of hiken op onverharde paden, door de velden en de bossen doe ik het liefst. Mijn drijfveren zijn vrijheid, zelfontwikkeling, creativiteit. Gezond en fit ouder worden, genieten van buiten koken, lekker en gezond eten, een goed gesprek, samenzijn en lachen met mijn familie en vrienden. Daarnaast vind ik ontspanning in het lezen van een spannende thriller, tuinieren en wandelen met onze Friese stabij Loki.

In mijn werk als verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg vond ik het belangrijk dat mensen zowel mentaal als fysiek in beweging komen en blijven. Ik merkte op dat buiten zijn een positieve invloed heeft op het welbevinden. Ondersteuning bieden door een combinatie van buiten sporten en geestelijke gezondheid had mijn interesse. In Running therapie vond ik een passende interventie en ik schreef me in voor de opleiding.

Vervolgens startte ik in mei 2015 mijn praktijk ToMoveYou Runningtherapie. Nadien is ToMoveYou gegroeid met een goed gevulde tool box (zie activiteiten) aan Leefstijl-interventies, waardoor we in jouw coachtraject gebruik kunnen maken van de tools die bij jou en jouw doelen aansluiten.

Het is al een paar keer genoemd; Buiten! Buiten zijn, vind ik om meerdere redenen, erg belangrijk en ik neem je daar graag in mee. Gesprekken zullen we dan ook vooral niet hebben aan ‘de keukentafel’, maar wel in de buitenlucht.

ToMoveYou

Kvk nummer: 63359693
E-Mail: info@tomoveyou.nl
Tel: 0611243212

Wij gebruiken Cookies

Accepteer deze koekjes om de website zo goed mogelijk te gebruiken en navigeren.