Over TMY

Anneke Kruijer-Koops
Leefstijlcoach & Runningtherapeut

Bijna mijn hele leven heb ik aan sport gedaan. Vooral buiten sporten en bewegen vind ik heerlijk. Hardlopen is mijn passie. Wanneer ik heb gelopen voel ik me fijn en voldaan. Tijdens het lopen verdwijnen dagelijkse beslommeringen en gedachten uit mijn hoofd. Mijn ambitie is om gezond en fit oud te worden, ik houd van lekker en gezond eten, een goed gesprek en samenzijn met mijn familie en vrienden. Ik vind ontspanning in o.a. het lezen van een goed boek, tuinieren, zon en zee.

In mei 2015 startte ik met mijn praktijk ToMoveYou. Ik ben HBO opgeleid Verpleegkundige en heb mij door de jaren verder ontwikkeld door het volgen van cursussen en opleidingen op verschillende gebieden. Mijn ervaring als sporter en mijn werkervaring in het begeleiden en coachen van (jong-) volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg vormen de basis van mijn werk als leefstijlcoach vanuit positieve psychologie en running-therapeut. Bij de leefstijl-coaching help ik mensen naar een gezondere levensstijl. Ik heb de opleiding leefstijlcoach vanuit de positieve psychologie gevolgd; mentaal coachen. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat de onderwerpen in de positieve psychologie me zo aanspreken. Als Runningtherapeut help ik je verantwoord en ontspannen hardlopen. Of je nu sportief of minder sportief bent aangelegd, runningtherapie is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en je beter te gaan voelen. 

Ik werk samen met fysio- en manueeltherapeuten, een yoga docent een creatief therapeut om, indien nodig, als extra hulpbron in te kunnen zetten op weg naar jouw sociaal, emotioneel en fysiek welbevinden.

Wat zeggen mijn cliënten over mij?

Volg me op Social Media

ToMoveYou

KvK nummer: 63359693
Mail: info@tomoveyou.nl
Tel: 0611243212

Algemene voorwaarden

Testimonial

Laat een kort bericht achter voor Anneke.

Inschrijving Hardloop-trainingen

Schrijf je hieronder in voor de hardloop-trainingen in aanloop van het MEER-Run evenement. De kosten voor de trainingen bedragen € 40,00. Wil je meer weten over de MEER-Run klik dan hier.